La Masia

Can Canal és una Masia de turisme rural situada al municipi de Llinars del Vallès, a 25 minuts de Barcelona i en ple Parc Natural del Montnegre-Corredor. En aquesta casa rural del segle XVI podràs combinar la tranquil·litat de la natura amb el bullici de la ciutat en tan sols uns pocs minuts.

La proximitat de Can Canal amb Barcelona, ??a només 25 minuts amb cotxe, permet fer turisme a la capital catalana i visitar llocs tan emblemàtics com la Rambla, la Pedrera o la Sagrada Família i en acabar la jornada de turisme tornar a la masia per relaxar-se en plena natura. Les opcions d’oci no s’acaben a Barcelona, ??molt a prop de la Masia es troba La Roca Village, un complex de botigues de primeres marques i també el Circuit de Barcelona – Catalunya que acull el Mundial de Fórmula 1 i el Mundial de MotoGP.

La Masia Can Canal és perfecte per estar en contacte amb la natura, la casa es troba enmig de 17 hectàrees de bosc i està situada al centre del Parc Natural del Montnegre-Corredor, molt a prop del Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Des de Can Canal es poden realitzar multitud d’excursions per la muntanya i conèixer els paratges de la zona a peu, amb bicicleta o a cavall.

Des de Can Canal també es pot gaudir del turisme de platja ja sigui a Barcelona o rodalies. La platja del Maresme es troba prop de la masia, ideal per visitar pobles tranquils i característics de la zona com Sant Pol de Mar, Caldetes o Arenys. També es pot accedir fàcilment a La Costa Brava per gaudir de les seves precioses platges i fer turisme a les ciutats de Girona o Figueres.