Rossinyol (Habitació Adaptada)

És una habitació doble adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. És càlida i pràctica, i la seva disposició a la planta baixa la fan ideal per a persones grans o que tenen dificultats per pujar escales. Cambra de bany adaptada per a facilitar el seu ús.

Desde

90€

Pit-Roig

Una habitació gran, lluminosa, càlida i romàntica, amb vistes al bosc i un bany molt ampli. Perfecta per a parelles que volen fer una escapada inoblidable. Disposa d’un gran llit doble i un sofà llit que permet ampliar la capacitat fins a quatre persones.

Desde

115€

Mallerenga

Les seves parets de pedra li donen una confortable i càlida aparença. Aquesta estança és agradable i funcional, amb un llit gran doble. Des de la seva finestra es pot gaudir d’unes espectaculars postes de sol.

Desde

100€

Oreneta

Una cambra àmplia, amb molta llum i amb una finestra que dóna a la terrassa de la Masia amb vistes a l’hort. És una habitació per a dues persones i amb capacitat per acollir fins a dues persones més. El bany té una entrada de llum natural a través d’una lluerna.

Desde

115€

Tallarol

Habitació rústica i d’ambient antic que la fan acollidora i agradable. Té una finestra des d’on es pot veure el prat i l’hort de la casa i per on penetra amb força la llum exterior. Idònia per a les parelles que cerquen un racó amb encant.

Desde

100€

Turisme Rural i Bed and Breakfast