(+34) 638 267 034
rural@masiacancanal.com
Book Now
Entorn
Per gaudir de cada moment.

LA SALA DE LES VOLTES    Nau central de la Masia de 50 m2 que rep l’entrada i la sortida de llum a traves de dues portes que dibuixen la típica volta catalana. En aquest espai s’hi troba el menjador on se serveixen els àpats.


LA SALA D’ESTAR  Un lloc amb llar de foc, pensat com a racó per als jocs de grans i petits i un espai per mirar i compartir pel·lícules i programes de TV.


LA SALA DE LECTURA    Per gaudir de la comoditat o el silenci per llegir, pensar o parlar amb els amics, tot prenent un té o un cafè. Hi trobareu llibres, guies i materials de lectura. Una ampla zona on el silenci permet el descans, la introspecció o poder pensar en solitud.


ELS EXTERIORS    17 hectàrees de boscos d’alzines i roures, camins i bosc. Una àrea de boscatge per a practicar senderisme, passejar a peu i gaudir de la muntanya en un entorn rural amb granges i camps i molts llocs per visitar. Els més petits poden jugar a futbol amb seguretat en un extens camp, poden jugar amb una cistella de bàsquet o fer una partida de tennis de taula.


LA PISCINA    Per a poder gaudir d’un espai relaxant a on refrescar-se als mesos d’estiu. Una piscina en un entorn únic, fusiona’t amb la natura.


LA PLAÇA    A la plaça gaudireu de la vista sobre la façana principal de la casa i dels esmorzars a les temporades de primavera i de l’estiu. Al vespre, les postes de sol i el cant dels ocells us convidaran, sens dubte, a uns moments de descans tot prenent un refresc o un digestiu després de sopar.


LA CUINA Una cuina on podreu gaudir de tot el confort de la Masia. Disposa d’un forn de llenya.


ELS ANIMALS DE LA CASA A Masia Can Canal podreu conviure amb els nostres animals.


ENTORN Des de Masia Can Canal podeu fer excursions per la natura.